SupportBruk TripletexHurtigknapper i Tidypay

Hurtigknapper i Tidypay

Opprette Hurtigknapper i Tidypay

Varer/produkter/tjenester må opprettes i Tripletex under Produkt Nytt produkt

Her bør du legge inn et varenavn, et enkelt varenummer og produktenhet (stk, kg, kartong ol):

Under Prisinformasjon legger du inn Utsalgspris inkl. mva – altså hva kunden skal betale.

Kobling av vare til hurtigkapper:

Alle varer du har registrert i Tripletex vil være tilgjengelige i Tidypay-appen. For å overføre produktene til Tidypay, trykker du på de tre prikkene øverst i høyre hjørne og velger «hent kunder og artikler»:

Åpne TP Appen og gå inn på Ordre/Kasse. Velg Ny ordre nederst i høyre hjørne:

Hvis du drar siden litt oppover, vil du kunne velge Grupper for hurtigtaster:

Her kan du opprette Grupper og under gruppene kan du legge til Produkter.

Grupper er ulike kategorier du ønsker at produktene dine skal ligge under. For eksempel en kategori for Drikke – hvor du under denne, kan legge produkter som for eksempel Kaffe, Te, Brus osv.

Opprette Grupper/Kategorier:

Hold fingeren din i to sekunder på første knapp og knappen åpner seg. Her huker du av for Gruppe og gir Gruppen et navn. NB! Her skal du ikke legge inn varenummer! Du kan også velge å legge inn et bilde på den gruppen du oppretter som du enten har tatt med terminalen eller ved å legge inn en URL-link under http link (se bilde 2) fra nettet. Tykk OK. Da ser du at den første knappen heter Drikke.

Ved å trykke en rask gang på knappen Drikke – åpner det seg 24 nye felt. Nå skal du legge inn de ulike produktene du ønsker å ha under gruppen/kategorien Drikke:

Hold knappen inne i to sekunder og legg inn Produktnumrene du har opprettet i Tripletex. Her bør du legge inn et bilde for at det skal bli enklere å se hvilken vare du har på denne knappen. Det kan enten gjøres ved å kopiere inn en URL-link eller ved å hente et bilde du har tatt med eller lastet ned.

Gjenta dette til du har alle de gruppene/kategoriene og produktene du ønsker.

Du skal nå kunne trykke raskt på hver av knappene for å legge til ordren til kunden før du tar betalt.

Dra skjermen mot venstre eller klikk på den røde pilen (merket gult) for å se hvilke varer du har lagt til på ordren. Skal du fjerne en vare er det bare å holde på linjen du skal fjerne i 2 sekunder og sette antall til 0 – bekreft med grønt lyn.