SupportBruk TripletexVanlig Kassesalg

Vanlig Kassesalg

Vanlig salg (uten standard/kontantkunde og spesifisert bilag for hvert salg):

1. Åpne Tidypay appen

Diagram

Description automatically generated

2. Trykk på Ordre/Kasse

Graphical user interface, application

Description automatically generated

3. Trykk Ny ordre

Graphical user interface, application

Description automatically generated

4. Skriv inn varenavn eller varenummer eller EAN

Graphical user interface, application

Description automatically generated

5. Trykk på enter for å søke etter varen

Graphical user interface, application

Description automatically generated

6. Her kan du endre pris, antall eller legge inn rabatt, ved å trykke på tallene som står oppgitt

Application

Description automatically generated with medium confidence

7. Skal du endre pris, trykk på prisen på skjermen og legg inn ny pris og trykk på enter (oransje pil)

Graphical user interface, application

Description automatically generated

8. Skal du ikke endre noe, bare trykk på Kort

Graphical user interface, application

Description automatically generated

9. Trykk så på send til terminal (har du vipps kan du her legge inn tlf nummer til kunden og trykke på Vipps, så får kunden et vipps krav på mobilen). Dersom du ønsker at kunden skal få tilsendt en kvittering på epost kan du legge kundens epost adresse inn i feltet for Epost

Graphical user interface, application

Description automatically generated

10. Så kan kunden tæppe kortet, la det gjerne ligge et par sekunder på den oransje kortleseren (eller sette inn eller swipe)

Graphical user interface

Description automatically generated with medium confidence

11. Nå skal du få en bekreftelse på at salget gikk igjennom på skjermen. Og kvittering skal skrives ut.
Hvis du har satt antall kvitteringer til 0, og vil ha en kvittering for salget, trykker du på printeren

Graphical user interface, application

Description automatically generated

12. Etter du er ferdig med salget, kan du trykke på Ny ordre for neste salg.
Dersom varene har et EAN nummer kan du også velge å scanne dem for å legge dem til ordren. Dette kan gjøres via Scan knappen eller ved å holde inne øverst eller nederst på den store knappen på venstre side (volumknappen).

Graphical user interface, application

Description automatically generated