SupportBruk TripletexLagerstyring og salgsstatistikk

Lagerstyring og salgsstatistikk

Opprette ordre i Tidypay med lagerstyring og salgsstatistikk:

For kunder som ikke har kundereskontro – må det opprettes en Kontantkunde i Tripletex som ordrene blir koblet til.

Opprette kunde i Tripletex (for eksempel Kontantkunde):

Du kan velge å legge kontantkunden inn som standard i terminalen, men det er fortsatt mulig å lage ordre på faktiske kunder ved behov dersom du har flere kunder registrert i Tripletex.

Tidypay App:

Når man har opprettet ny kunde i Tripletex, overfører man denne til Tidypay Appen ved å åpne Tidypay og klikke på tre prikker øverst til høyre i skjermbildet. Deretter velger man Hent kunder og artikler:

Hvordan legge en kontantkunde i oppsettet:

Gå på tre prikker øverst til høyre – OppsettKontantkunde nummer og legg inn kundenummeret til kontantkunden du ønsker som standard:

Opprette ny ordre i Tidypay Appen:

Gå inn i Ordre/Kasse.

Velg Ny ordre – legg inn vare(r) – Velg ORDRE

Her kan du enten velge å søke opp en faktisk kunde ved å legge inn ønsket kundenummer og trykke Søk – eller bare trykk Ta betalt. Da hentes den kunden du la inn som standardkunde i oppsettet automatisk.

Du får opp en melding om at ordre nr. 389 er opprettet (i Tripletex).

Velg Kort eller kontant betaling. Deretter kan du velge Vipps eller Send til Terminal

Dersom du avbryter, kan du når som helst hente frem ordren igjen fra Tripletex via Hent Kreditt Ordre:

Hvis du har valgt en faktisk kunde vil kunden få tilsendt en fakturakopi som er merket betalt med kort og hvor restbeløp står i 0,- etter at betalingen er gjennomført.