SupportTripletexOppsett Kasseskuff med Tripletex

Oppsett Kasseskuff med Tripletex

Først må du opprette kontoer for kassedifferanse og kontanter i Tripletex hvis ikke disse finnes fra før av. Det er lurt å sjekke at de finnes og at de ikke står merket som inaktive.

Logg inn på Tripletex.

I menyen til venstre, gå inn på Regnskap og Kontoplan

Scroll ned til 1900- kontoene og påse at det finnes en konto som har 1900 som standard og heter Kontanter. Påse at det finnes en konto med nummer 1909 som standard som heter Kassedifferanse.

Trykk deg inn på Kontanter kontoen og sjekk at den ikke står huket av for Inaktiv
Gjør det samme for Kassedifferanse. Det er viktig at ingen av disse står merket som inaktive.

Hvis en av disse eller begge mangler må du opprette de.

Trykk på Ny konto helt øverst til høyre.

Skriv inn nummer 1900 (eller et annet 19xx nummer), 1900 er Norsk standard nummer for Kontanter. Om du velger et annet nummer må dette legges manuelt inn på terminalen under oppsett, integrasjoner, tripletex og kontanter.

Skriv inn Navn: Kontanter og Beskrivelse: Kontanter. Det er viktig at navn og beskrivelse er akkurat «Kontanter» uten anførselstegn og med stor K.

La resten av oppsettet være som det er og trykk på Opprett.

For å opprette kontoen for Kassedifferanse, trykk på Ny konto øverst til høyre

Skriv inn Nummer 1909, som er Norsk standard nummer for Kassedifferanse, eller velg et annet 19xx nummer. Om du velger et annet nummer må du manuelt legge inn dette nummeret på terminalen under Oppsett, Integrasjoner, Tripletex og kassedifferanse.

Skriv inn navn og beskrivelse: Kassedifferanse. Det er viktig at navnet og beskrivelsen er akkurat «Kassedifferanse» uten anførselstegn og med stor K.

La resten av innstillingene stå som de er og trykk Opprett.

Hvis du nå har valgt konto nummer 1900 for Kontanter og 1909 for Kassedifferanse så trenger du ikke legge dette inn på terminalen, da dette er standard nummer som ligger inne der fra før av.

Hvis du har opprettet kontoer eller endret konto nummer for de, må du oppdatere terminalen ved å gå på tre prikker og hent kunder og artikler. Da vil de seneste endringene fra Tripletex oppdateres på terminalen.

Ta kontakt med Support@tidypay.no hvis du står fast eller trenger hjelp med dette.