SupportTripletexLagre kvittering/bilag fra alle Salg

Lagre kvittering/bilag fra alle Salg

Hvordan lagrer jeg kvitteringer/ bilag digitalt fra hvert salg jeg gjør?

Del 1: Oppretting av Standard «Kontantkunde»

1. Opprette en «kontantkunde» / standardkunde. Gå inn i Tripletex og trykk på Kunde

Graphical user interface, application

Description automatically generated

2. Trykk på ny kunde

Graphical user interface, application

Description automatically generated with medium confidence

4.  Skriv inn «kontantkunde» som navn på kunden

Graphical user interface, application

Description automatically generated

5. Trykk på Opprett

Graphical user interface, text, application, chat or text message

Description automatically generated

6. Skriv ned det kundenummeret du får på denne kontantkunden

Graphical user interface, application

Description automatically generated

7. På terminalen, åpne tidypay appen. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre, og så «Oppsett»

Graphical user interface, application

Description automatically generated

8. Trykk deretter på «Standard oppsett».

Graphical user interface, application

Description automatically generated

9. Så på «Kontantkunde nummer»

Graphical user interface, application, Word

Description automatically generated

10.  Skriv her inn nummeret fra kunden du nettopp lagde i Tripletex og trykk OK.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Del 2: For Selve Salget

11. Hver gang du foretar et salg du vil ha kvittering digitalt på, åpne tidypay appen

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

12. Trykk på Ordre/Kasse

Graphical user interface, application

Description automatically generated

13. Velg «Ny ordre»

Graphical user interface, application

Description automatically generated

14. Så velger du produkt (skriv inn EAN eller varenavn og trykk på den oransje pila)

Graphical user interface, application

Description automatically generated

15. Velg varen ved å holde over den i 2 sekunder, og trykk deretter på Ordre knappen

Graphical user interface, application

Description automatically generated

16. Etter du har lagt inn standardkunde vil denne stå som default kunde på terminalen, som betyr at du ikke trenger å taste inn kundenummer for å gjøre salg på standardkunden. Trykk på «Ta betalt»

Graphical user interface, application

Description automatically generated

17.  Og så enten kort eller kontant.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

18. For kort trykk på Send til terminal

Graphical user interface, application

Description automatically generated

19. Kunden kan nå tæppe kortet sitt på terminalen (eller swipe/ sette inn kortet).
Trykk på Manual om du skal legge inn kortdetaljer for kunden i stedet (lite brukt).

A screenshot of a cell phone

Description automatically generated with medium confidence

Slike ordresalg vil legge seg under Faktura-Faktura- på kunde «kontantkunde» i Tripletex. Disse kvitteringene blir bilag som Tripletex tar en kostnad for, se tripletex for info om pris på bilag.

Hvis du avbryter ordresalg etter at ordren etter å ha trykt på «Lag Ordre» eller «Ta betalt» i appen, vil ordren finnes blant Åpne ordrer under Ordreoversikt i tripletex. Du kan også hente den frem fra terminalen. For å avbryte en ordre, trykk på X knappen,

Graphical user interface, application

Description automatically generated