SupportUkategorisertLink og QR-kode

Link og QR-kode

Sette opp link og QR-kode til din Tidypay eShop side:
Bytt ut tallene i linken under med ditt org.nummer og kopier inn i nettleser for å se/få linken til din eShop
https://shop.tpgo.no/#/?countryCode=NO&companyIdent=123456789

Ønsker du QR-kode, kan du kopiere linken din inn i:
https://www.the-qrcode-generator.com/ og lagre et bilde med QR-kode.
Test om QR-koden fungerer før du deler den ut til dine kunder, digitalt eller printet ut.

Ønsker du kortere link til å dele, kan du kopiere linken din inn i:
https://www.shorturl.at/ og dele linken på dine sosiale kanaler.

De 5 stegene for din kunde:
Under ser du et forslag til stegene i eShop for kunden, som du kan dele digitalt eller printe ut.

1. Scann QR-koden med ditt kamera/QR-app eller trykk på linken til butikken
2. Velg ønsket produkt/tjeneste
3. Betal med Vipps eller kort (avhengig av hva dere tilbyr)
4. Motta bekreftelse på mail
5. Hent eller få det levert (avhengig av hva dere tilbyr)