SupportUniversalFor å sende Artikkel rapport

For å sende Artikkel rapport

Åpne Tidypay appen

Et bilde som inneholder tekst, elektronikk, svart

Automatisk generert beskrivelse

Trykk på de tre prikkene øverst til høyre

Trykk så på Send rapport

For å sende en excel fil med artikler som er solgt i dag, huk av for artikkel rapport og ok.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Hvis du vil velge periode du ønsker artikkel rapport fra, trykk der hvor fra dato står og rediger datoen med tastaturet.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Formatet på datoen er Dag / Måned / Årstall.

Hvis du vil endre hvilken epost denne excel rapporten blir sendt til, trykk i epost feltet etter eposten og trykk på x på tastaturet for å fjerne den. Skriv så inn en ny epost ved bruk av tastaturet

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Trykk på «tilbake-pila» nederst til venstre for å skjule tastaturet igjen

Trykk så på Ok for å sende rapporten til ønsket epost adresse

Artikkel rapporten blir sendt som en excel fil i CSV format til valgt epost adresse.