SupportUniversalHurtigtaster på terminalen

Hurtigtaster på terminalen

Hvordan opprette hurtigtaster / hotkeys på terminalen.

Åpne Tidypay appen

Trykk på Ordre/kasse

Ny Ordre

Scroll ned til hurtigtastene

Hold inne med fingeren i 2 sekunder på en ny hurtigtast

Legg inn varenummeret til varen du vil ha som hurtigtast, trykk på den oransje enter pila etterpå

(Du har valget om å opprette 16 direkte hurtigtaster her, eller 16 grupper med 16 hurtigtaster inni seg igjen. Huk av for Gruppe og sett inn Gruppenavn om du vil opprette grupper med hurtigtaster inni i stedet. For å legge til hurtigtaster inni en gruppe: trykk på gruppenavnet, hold så fingeren inne i 2 sekunder på det første ikonet for å legge til hurtigtast inne i en gruppe /kategori)

Se til at du har hentet opp riktig vare med riktig pris, trykk så OK for å opprette hurtigtasten

Du har nå opprettet en hurtigtast

For å legge til bilde til hurtigtasten:

Hold inne med fingeren i 2 sekunder på ikonet over varenavnet

Trykk på Hent bilde

Da kommer du rett til Galleriet på terminalen og kan velge bilde

Trykk på det ønskede bildet for å velge det.

Du har nå opprettet en hurtigtast med bilde

For å lagre bilder i Galleriet på terminalen:

Åpne Google chrome appen på terminalen

(denne appen ligger på Hjem-skjermen din, trykk på rundingen i midten nederst på navigasjonslinjen for å komme til hjem-skjermen)

Google den varen du vil ha bilde av

Trykk på den grønne pila nederst til høyre for å søke

Trykk deg inn på bildet du har lyst til å lagre

Trykk deg videre inn på bildet

Når skjermen viser bare bildet av varen du har søkt opp, hold inne med fingeren på bildet i 2 sekunder

Trykk på last ned bildet

Da har du lastet ned bilde til Galleriet på terminalen.

Har du spesielle bilder selv som du ønsker å bruke på hurtigtastene, send disse bildene til deg selv på epost, i en epost du kan åpne i Google Chrome.

Åpne Goolge chrome på terminalen og logg inn på eposten din. Trykk på mailen med bildene og trykk på ett og ett bilde. Når bildet vises på hele skjermen holder du inne med fingeren i 2 sekunder og trykker på Lagre bilde.