SupportUniversalSette opp Kasseskuff

Sette opp Kasseskuff

Koble sammen Star printeren til kasseskuffen med ledning. Sett i strømmen for Star printeren. Se til at det lyser blått på Star printeren.

Åpne Tidypay appen på terminalen

Trykk på de tre prikkene øverst til høyre

Trykk på Oppsett

Trykk på Skrivere og enheter

Huk av for Bruk Star Printer, huk vekk Bruk Sunmi T2 Skriver og huk av for Bruk kasseskuff

Trykk på de tre strekene nederst til høyre og X, for å lukke alle åpne apper. Eller bare trykk på strekene og swipe bort tidypay appen som vi nå vil lukke og åpne på nytt igjen for at endringene skal tre i kraft.

Du må koble terminalen via bluetooth til Star printeren (kvitteringsskriveren). Trykk på rundingen i midten nederst for å komme til Hjem-skjermen.

Trykk på Settings /Innstillinger

Trykk på bluetooth

Se til at bluetooth er skrudd på, sett bryteren mot høyre.

Under tilgjengelige enheter, trykk på Star printeren for å koble til. Avhengig av hvilken printermodell du har, vil den enten dukke opp som «Star Micronics» eller «TSP100»

Den skal da koble seg til Star printeren.

Du kan teste om Kasseskuffen nå er riktig koblet til ved å trykke på tre prikker i Tidypay appen også «åpne kasseskuff».

Ta kontakt med Support@tidypay.no hvis du har utfordinger med dette, vi er her for å hjelpe.

Se Kasseskuff oppsett under Tripletex eller eAccounting for å legge til kontoer for kontanter og kassedifferanse på terminalen. Dette må gjøres for å kunne bruke kontanter på terminalen.