SupportUten regnskapVipps Terminal

Vipps Terminal

Registrering i Vippsportalen

Viktig: Dersom firmaet ditt ikke har et eksisterende kundeforhold med Vipps allerede, starter prosessen med registrering i Vippsportalen her: https://portal.vipps.no/register/[Ditt organisasjonsnummer]

Når registreringsprosessen er fullført (eller foretaket allerede har et eksisterende kundeforhold med Vipps), logg inn i Vippsportalen via portal.vipps.no og følg disse stegene:

1.

Trykk på «bestill løsning»

2.

Velg «partnerintegrasjoner»

3.

Legg inn informasjon om salgstedet

4.

Helt nederst legger du inn “Tidypos”, velg “POS Standard” i feltet for Prispakke

Dette vil gjøre at din Vipps kan kobles mot Tidypay når registreringen er fullført. Se del 2.

Del 2 – Når Vipps er klart

Når søknaden er godkjent av Vipps skal du få en mail om dette. Følg da disse stegene for at Vipps skal fungere med Tidypay:

1.

I Vipps portalen, trykk på “Utvikler” i menyen til venstre.

2.

Under «Production keys” skal du finne API nøkler eller koder. Disse må sendes til Tidypay. Velg settet med nøkler i tabellen for å vise dem:

• Kopier det øverste nummeret ved siden av ditt foretaksnavn, og deretter hver av nøklene under: client_id, client_secret, og subscription keys
  • Lim dem inn i en epost og send til support@tidypay.com
  • Viktig: Lim inn nøklene i den rekkefølgen de er her eller skriv hvilken som er hva. Husk også å nevne hvilket firma de hører til så de blir lagt riktig i vår database.